Dekorativne tkanine Beograd

Dekorativne tkanine Beograd
Želite da osvežite svoj dom?
Za malu količinu novca možete totalno preurediti vaš životni prostor iborom pravih dekorativnih tkanina.
Pogledajte ponudu dekorativnih tkanina u Beogradu i nadjite nešto po svom ukusu.
S obzirom da dekorativne tkanine mogu biti i lošijeg kvaliteta, budite obazrivi pri izboru.
Beograd ima sasvim dovoljno prodavnica dekorativnih tkanina i materijala za Vaš dom, tako da nemojte žuriti i prenagliti sa izborom već dobro razmislite koja tkanina će učiniti Vaš dom još toplijim i prijatnijim.
tier-enterijeri-dekorativne-tkanine

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 +381 11 2169430
DEKORATIVNE TKANINE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora. Asortiman čine tkanine za zavese i draperije , garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte. Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.
Cenovnik
Osvežite dom dekorativnim tkaninama. Na jednostavan, brz i efektan način, uz minimum ulaganja, naglasite prostor ili osvežite već postojeći poigravajući se dekorativnim tkaninama. One strukturom, uzorcima i bojama mogu dati novi identitet i atmosferu vašem domu. U dekorativne tkanine spadaju zavese, draperi, jastučići, posteljina, prekrivači, stolnjaci i nadstolnjaci, mebl štof i prostirke. Osim što imaju praktičnu svrhu da zaštite nameštaj od habanja, da prikriju nedostatke, imaju i izrazito estetsku ulogu, budući de spadaju u dekorativni enterijer. Vrlo je važan način kombinovanja ovakvih tkanina. Postoje neka pravila koja je poželjno slediti. Pune, teške tkanine, pogotovo one koje u svom sastavu imaju zlatne, srebrne ili bronzane niti, naglašavaju glamuroznost. Veštački materijali mogu izgledati vrlo efektno, ali ih treba izbegavati kod garnitura za sedenje, fotelja i stolica, jer sprečavaju disanje kože, pa se javlja neprijatan efekt znojenja. Savetujemo Vam da budete obazrivi pri odabiru dekorativnih tkanina za svoj dom.
Back to Top